KraamzorgVida

VerloskundigenVida is al jaren een begrip in Amsterdam Zuidoost, Diemen, Abcoude en omgeving. In 2007 is de praktijk ook een echopraktijk gestart. Nu 13 jaar later is het tijd voor een andere toevoeging aan onze praktijk, kraambureau KraamzorgVida. Na enige tijd zoeken, zijn we in contact gekomen met Geboortezorgplus. Op 1 juli 2020 hebben we officieel getekend voor de oprichting en zijn we nu franchisehouder van Geboortezorgplus onder de naam KraamzorgVida.

Ons doel is de kwaliteit, die we reeds in de verloskundigen- en echopraktijk hebben, door te kunnen voeren in de kraamzorg.

We willen dit bereiken door te werken met een vaste kleine poel van kraamverzorgenden, zodat eenieder goed ingespeeld is op elkaar. Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; één kraamverzorgende in huis tijdens jullie hele kraamperiode. Daarmee bieden we jullie rust en vertrouwen.

De kraamverzorgende richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgende de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kunnen jullie samen met jullie gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Alle kraamverzorgenden die via KraamzorgVida werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

 

menu